Кирацовски во чест на празникот на Пресвета во посета на манастирот во село Скребатно – охридско

Денес во чест на големиот христијански празник, Пресвета Богородица, го посетивме манастирот во село Скребатно – охридско, кој се наоѓа во амбиент на ретка природна убавина создадена во овој крај.
Нека е за многу години!

Фотографија на Aleksandar Kiracovski.

Фотографија на Aleksandar Kiracovski.

Фотографија на Aleksandar Kiracovski.

Фотографија на Aleksandar Kiracovski.

Share Button

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account