Масовна посетеност на битолскиот храм посветен на Пресвета Богородица

Share Button

Фотографија на Igor Gjokov.

Фотографија на Igor Gjokov.

Фотографија на Igor Gjokov.

Фотографија на Igor Gjokov.

Фотографија на Igor Gjokov.

фотографии Игор Гјоков

Напишете коментар