Храм св. Голема Богородица с. Суво Грло Горна црква, Демир Хисар (фотогалерија)

Share Button

Фотографија на S Suvo Grlo Demirhisar.

Фотографија на S Suvo Grlo Demirhisar.

Фотографија на S Suvo Grlo Demirhisar.

Фотографија на S Suvo Grlo Demirhisar.

Фотографија на S Suvo Grlo Demirhisar.

Фотографија на S Suvo Grlo Demirhisar.

Фотографија на S Suvo Grlo Demirhisar.

Напишете коментар