НАЈНОВО :

Читател со порака до Новост: Граѓаните во Битола да внимаваaт

Share Button

Не е постот за во оваа група но ќе си земам за право на предупредување за жителите кој живеат околу ДСЕМУЦ Ѓорѓи Наумов (техничко училиште) да внимаваат, сумљам дека има група ,,оперативци,, од друг град кој проверуваат по станови и куќи далли има некој за да можат да оперираат. Јас лично на мојот спрат заприметив еден кој звонеше на сите звончина ,доколку му отворат бара пари ако не му отворат го пикира станот и претпоставувам за подоцна да се врати. Го отстранив на ,,културен начин,, се надецам нема да се врати но гаранција за тоа нема. Таквите нема што да изгубат ,затворот му е дом. Затоа внимавајте и проверете дали е заклучено пред да ги напуштате домовите. Разговарајте со соседите и чувајтесе еден со друг.

Image result for Bitola

 

уредник

Related Posts

ШАНЕЛ ГО СТРЕСЕ ШИРОК СОКАК СО МАНЕКЕНКИТЕ И МАНЕКЕНИТЕ(фотогалерија)

Коментарите се исклучени на ШАНЕЛ ГО СТРЕСЕ ШИРОК СОКАК СО МАНЕКЕНКИТЕ И МАНЕКЕНИТЕ(фотогалерија)

Create AccountLog In Your Account