Училиштето „Св. Богородица“ во Битола, 1898- 1912

Share Button

Фотографија на Битола стари фотографии.

Битола стари фотографии

уредник

Related Posts

Лисици се симнаа во Штип. Се шетаат и низ градот

Коментарите се исклучени на Лисици се симнаа во Штип. Се шетаат и низ градот

СКАНДАЛ:КИРАЦОВСКИ, ДО КОГА СО ТВОЈОТ МИЛЕНИК „МАКТЕЛ“ ЌЕ СПИНУВАТЕ ДЕКА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ МАЛЦИНСТВО ВО МАКЕДОНИЈА?!

Коментарите се исклучени на СКАНДАЛ:КИРАЦОВСКИ, ДО КОГА СО ТВОЈОТ МИЛЕНИК „МАКТЕЛ“ ЌЕ СПИНУВАТЕ ДЕКА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ МАЛЦИНСТВО ВО МАКЕДОНИЈА?!

Уште еден член на Антикорупциска поднесе оставка

Коментарите се исклучени на Уште еден член на Антикорупциска поднесе оставка

Македонската Влада наскоро со тријазичен сајт – македонски, албански и англиски

Коментарите се исклучени на Македонската Влада наскоро со тријазичен сајт – македонски, албански и англиски

Create AccountLog In Your Account