Битолска зграда ја направија скопска, што се нема и по интернет порталите

Битолската зграда , фотографија од кај Декорпод во Битола која што беше неодамна објавена во битолска група на Фејсбук денеска е објавена и на интернет портал. Насловот на фотографијата е -Шокантен настан утрово можеше да се види во Скопје: Погледнете што прави ова детенце на терасата (ФОТО) .

Напишете коментар