Некогашната Бела Битолска фонтана и денешната нејзина замена

Share Button

Фотографија на Битола стари фотографии.

Image result for фонтаната кај музејот во Битола

Image result for фонтаната кај музејот во Битола

Image result for бела фонтана

уредник

Related Posts

Започнаа протестите во Солун: Не прифаќаат име кое ќе го содржи терминот „Македонија“

Коментарите се исклучени на Започнаа протестите во Солун: Не прифаќаат име кое ќе го содржи терминот „Македонија“

Талевска доби условна казна и обврска да го плати затаениот данок

Коментарите се исклучени на Талевска доби условна казна и обврска да го плати затаениот данок

Create AccountLog In Your Account