Во Битола коњи во Скопје овци

Една фотографија – милион зборови.Првата е скопска фотографија.Направена утрово во скопска Автокоманда. Објавена на твитер, а под неа коментари не шега дека човекот ги носи овците на систематски преглед.

Оваа фотографија , со коњите е битолска.Битолчани во коментари на шала велат дека одат коњите во посета имајќи  во предвид дека фотографијата е  кај битолската болница

.

Напишете коментар