Турската Барутхана,Џепането.Една од најубавите средновековни градби во Битола

Share Button

 

уредник

Related Posts

Раното откривање на ракот на кожата клучни за намалување на смртноста

Коментарите се исклучени на Раното откривање на ракот на кожата клучни за намалување на смртноста

Create AccountLog In Your Account