Од Клиничка болница Битола велат во Ортопедија нема нов началник

Share Button

По денешните објави за промени во началничките места во битолската Клиничка болница наш извор од таму вели дека тие информации не се точни.Според нашиот извор нов началник нема на Ортопедија и не е началник споментиот Џолонга а споменатата началничка на Гинекологија Николина била член на ВМРО- ДПМНЕ но се дистанцирала веќе подолг временски период.Од Клиничка велат дека тие објави кои се пласираа во јавноста се дезинформации и дека новиот тим целосно ќе се вложи во совршување на здравството во Битола.

уредник

Related Posts

Да не беше трагично ќе беше смешно (фото)

Коментарите се исклучени на Да не беше трагично ќе беше смешно (фото)

Со завршната сметка гледаме дека Наташа Петровска лажеше за висината на долгот, Битола не должи 13.5, туку 3.5 милиони евра

Коментарите се исклучени на Со завршната сметка гледаме дека Наташа Петровска лажеше за висината на долгот, Битола не должи 13.5, туку 3.5 милиони евра

Create AccountLog In Your Account