НАЈНОВО :

Си го врзал точакот да не му го украдат на  Широк сокак

Share Button

Image result for Битолски смешки

Си го врзал точакот да не му го украдат на  Широк сокак

уредник

Related Posts

(ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Коментарите се исклучени на (ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Create AccountLog In Your Account