НАЈНОВО :

Козаров: Битола не ја даваме и си ја сакаме ####ЗАЖИВОТВОБИТОЛА

Share Button

Битола не ја даваме и си ја сакаме
####ЗАЖИВОТВОБИТОЛА
Не застанваме тука ќе продолжиме се до измена на планот.

Фотографија на Goran Kozarov.

Горан Козаров советник од СДСМ Битола, денеска заедно со граѓаните на Битола, во одбрана на дрвјата кај Ветеринарната станица

уредник

Related Posts

ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Коментарите се исклучени на ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Работниците од „Веибо“ ја ослободија директорката

Коментарите се исклучени на Работниците од „Веибо“ ја ослободија директорката

Create AccountLog In Your Account