На битолскиот протест против сечење на дрвјата , засадени нови дрвца

Share Button

Вечерва се засадија 3 нови дрвца во просторот во кој треба да се исечат и веќе постоечките. Ова не е поврзано со никаква кампања или антикампања. Ова е поврзано со нашето право на здрава животна средина и ова е нашиот начин да ја испратиме таа порака до сите граѓани, а особено до политичарите кои треба да ги застапуваат интересите на граѓаните.- известија жители кои денеска протестираа кај Ветеринарната битолска станица против сечата на дрвјата

Фотографија на Зеленилото не го даваме.

Фотографија на Зеленилото не го даваме.

Фотографија на Зеленилото не го даваме.

Фотографија на Зеленилото не го даваме.

уредник

Related Posts

Трошоците на функционерите достапни до јавноста, рекордер во трошење е Груевски, после него следи Зоран Заев

Коментарите се исклучени на Трошоците на функционерите достапни до јавноста, рекордер во трошење е Груевски, после него следи Зоран Заев

Мицкоски: Кукавиците со насилство дојдоа на власт!Кукавици се Талат Џафери и Зоран Заев!Оваа ненародна власт мора да падне

Коментарите се исклучени на Мицкоски: Кукавиците со насилство дојдоа на власт!Кукавици се Талат Џафери и Зоран Заев!Оваа ненародна власт мора да падне

ДЕНЕСОВСКИ: Роберт Поповски не да отчетно и транспарентно лажеш, туку продолжувате со глупава морбидна кампања!

Коментарите се исклучени на ДЕНЕСОВСКИ: Роберт Поповски не да отчетно и транспарентно лажеш, туку продолжувате со глупава морбидна кампања!

Create AccountLog In Your Account