Брановидни усни – нов моден тренд

Share Button

До неодамна жените се обидуваа да добијат совршено прецизна линија на усните или веѓите, но тоа сега се менува. Неодамна се појави нов тренд на брановидни усни, кој полека зеде замав во целиот свет. Освен усните, некои жени одат подалеку, па ги исцртуваат и веѓите во истиот стил.

Засега овој тренд не е дојден кај нас, но некои трендови се шират со брзина на светлината. Се надеваме дека овој не е еден од нив.

Напишете коментар