Со боја исшаран мозаикот на плоштадот Скендер-бег

Во текот на вчерашниот ден во 13 часот и 45 минути на платото „Скендер-бег“ на улицата „Филип Втори Македонски“ во Скопје, непознат сторител извршил прскање со црна боја на Мозаикот кој е насликан на платото.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на сторителот и за целосно расчистување на случајот.

Напишете коментар