Михајловски: 11 деца починаа по болници за 10 дена, тие се секираат за детето што се онесвести

Михајловски: 11 деца починаа по болници за 10 дена, тие се секираат за детето што се онесвести

Share Button

ФБ статус на Тони Михајловски)

11 деца починаа по болници за 10 дена, они се секираат за детето што се онесвести..само така…така треба…

уредник

Related Posts

КАРАЏОСКИ-Дали Вие купувате боја за вапцување на јајца , или Ви се вапцуваат по дифолд јајцата?!

Коментарите се исклучени на КАРАЏОСКИ-Дали Вие купувате боја за вапцување на јајца , или Ви се вапцуваат по дифолд јајцата?!

Со 64 гласови „за“, без против и воздржани донесен Законот за јазици

Коментарите се исклучени на Со 64 гласови „за“, без против и воздржани донесен Законот за јазици

Мајката на убиениот Александар: На нашите мртви деца им течеа солзи додека ги погребувавме

Коментарите се исклучени на Мајката на убиениот Александар: На нашите мртви деца им течеа солзи додека ги погребувавме

Create AccountLog In Your Account