Стигна и до Холивуд: Нашата водителка е меѓу ѕвездите!

Водителката Елена Стефановска деновиве е во посета на Америка, каде што не пропушта да го посети секое место. Од Сан Франциско, Санта Моника, Лос Анџелес, сега на ред е популарниот Холивуд…

Откако пред некој ден се фотографираше на булеварот на славните во Холивуд, покрај ѕвездата на актерот Том Круз, сега Елена го овековечи своето патување со фотографија покрај славните холивудски букви, натписот „Холивуд“, симболот на Калифорнија.

Love every moment 💙💚💙 #lovelife #santamonica #california #me #beachlife #style #hellosunshine 🌞

A post shared by Elena Stefanovska 🌸 (@elena_zivotsostil) on

Напишете коментар