Ден: д.м.г

И ова го има, Куманово -Крива паланка

Share Button

фото Ѕид на Сообраќајниот срам

Се запалил скопски ресторан – причините се уште не се познати

Share Button

ПОКАНА:Денес во 17 00 часот ќе се одслужи акатист на свети Фануриј во Пресвета Богородица во Битола

Share Button

Напомош свети Фануриј Денес во 17 00 часот ќе се одслужи акатист на свети Фануриј

Кривична пријава за тројца скопјани кои ограбија бензинска на автопатот Велес – Скопје

Share Button

Против тројца скопјани поднесена е кривична пријава поради основано сомнение дека сториле кривично дело „разбојништво“.