ПОКАНА:Денес во 17 00 часот ќе се одслужи акатист на свети Фануриј во Пресвета Богородица во Битола

Напомош свети Фануриј

Денес во 17 00 часот ќе се одслужи акатист на свети Фануриј во Пресвета Богородица во Битола, сите сте поканети 
Share Button

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account