Ретро објава: Герила акција во Битола (фото)18 мај 2016

Share Button

Фотографија на Blagojche Koteski.

18 мај 2016

Фотографија на Зоран Христовски.

 

уредник

Related Posts

Со завршната сметка гледаме дека Наташа Петровска лажеше за висината на долгот, Битола не должи 13.5, туку 3.5 милиони евра

Коментарите се исклучени на Со завршната сметка гледаме дека Наташа Петровска лажеше за висината на долгот, Битола не должи 13.5, туку 3.5 милиони евра

Create AccountLog In Your Account