Новост пиши битолскиот Црвен Крст бриши

Новост пиши битолскиот Црвен Крст бриши

Share Button

Црвен крст во Битола од својата официјална страница на Фејсбук ги брише оние коментари кои не им се допаѓаат  дури и кога  не содржат говор на омраза. Новост им напиша коментар и без да одговорат едностано коментарот го избришаа. Ама Хуманоста е пред се нели?  Црвен крст во Битола го тресеа скандали и во 2014 година полицијата поднесе кривична против секретар кој беше осомничен дека украл 2 170 евра.

Во 2016 интернет порталот Охрид Скај објави скандали нови

Зошто Црвен крст насместо да одговори ги брише коментарите?

 

уредник

Related Posts

(ВИДЕО)Протест вечерва во Драчево пред домот на пратеникот од скопско Сопиште, Далибор Богдановски. Се пее , едно име имаме!

Коментарите се исклучени на (ВИДЕО)Протест вечерва во Драчево пред домот на пратеникот од скопско Сопиште, Далибор Богдановски. Се пее , едно име имаме!

Create AccountLog In Your Account