Кај Декорпод во Битола пожар, оштетени се неколку автомобили

Share Button

Денеска напладне кај Декорпод во Битола дојде до пожар кој зафати гаражи  во кој се оштетени неколку автомобили.

Противпожарните екипи пожарот го ставија под контрола

 

Напишете коментар