Објави па помогни како и да е најважно е дека сепак функционира

Share Button

Share Button

фото Ѕид на Сообраќајниот срам

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Денеска  во 12:00 часот во просториите на Сојузот на слепи лица во Домот за социјални работи, нас. Карпош – Битола доделена беше донација од страна на Фондацијата за нови технологии, иновации и трансфер на знаење ГАУС Инсититут – Битола на Сојузот на слепи лица Битола. Донацијата се состои од компјутерска опрема (10 лаптоп компјутери, печатач, мрежна
Complete Reading

Share Button

Create AccountLog In Your Account