По главните улици на Прилеп шетаат магариња

Share Button

Фотографија на Santino Dzenoveze.

Фотографија на Santino Dzenoveze.

Фотографија на Santino Dzenoveze.

фото Ѕид на Сообраќајниот срам

уредник

Related Posts

Што се случува во Скопје? Бел чад излегува од под асфалтот во центар кај „Тифани“

Коментарите се исклучени на Што се случува во Скопје? Бел чад излегува од под асфалтот во центар кај „Тифани“

ФЕЈСБУК ДРАМАТА НА ЕДНА СКОПЈАНКА: Се допишувала со лажен лик од Битола, испраќала голи фотографии, следел шок…

Коментарите се исклучени на ФЕЈСБУК ДРАМАТА НА ЕДНА СКОПЈАНКА: Се допишувала со лажен лик од Битола, испраќала голи фотографии, следел шок…

Create AccountLog In Your Account