Ден: д.м.г

Поради пожар сообраќајот е во прекин во двата правци на регионалниот пат Р-1101 Прилеп-Градско

Share Button

ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На 17.09.2017 година од 15:20 часот на регионалниот пат Р-1101 Прилеп-Градско, во

Пожар пред Прилеп видео

Share Button

Пред четириесеттина минути во фб   групата Ѕид на Сообраќајниот срам објавено е видео за

Моментално Мал Париз под линија (фото)

Share Button

(фото превземено од Фејсбук)

Стари колор фотографии од централното подрачје на Битола

Share Button

Стари разгледници од Битола

Share Button

Фото: Гори Шар Планина

Share Button

Пожар изби во шумата на Шар Планина, според фотографиите до кои дојде Курир може да

Во Гостивар на улица пронајдено тело на мртва жена, најверојатно била убиена

Share Button

Кривична за гостиварец за изработка и употреба на лажна платежна картичка

Share Button

Охридскиот чинар ќе стане споменик на природата и туристичка атракција

Share Button