Пожар пред Прилеп видео

Share Button

Пред четириесеттина минути во фб   групата Ѕид на Сообраќајниот срам објавено е видео за пожар пред Прилеп

Pred Prilep. Ne se pominuva poradi pozar.

Публикувахте от Boban Stevanovski в 17 септември 2017 г.

уредник

Related Posts

ТВ24:Јане Ченто повторно спроведен во Шутка

Коментарите се исклучени на ТВ24:Јане Ченто повторно спроведен во Шутка

Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

Коментарите се исклучени на Прекин на сообраќајот на патниот правец Прилеп-Битола

ГДУ:Ајде да видиме дека ова навистина може да биде „Едно општетсво за сите“

Коментарите се исклучени на ГДУ:Ајде да видиме дека ова навистина може да биде „Едно општетсво за сите“

(Видео) Протест вечерва во Прилеп против двојазичноста

Коментарите се исклучени на (Видео) Протест вечерва во Прилеп против двојазичноста

Create AccountLog In Your Account