АВИОНИ ГО ГАСНАТ ПОЖАРОТ НА ПЕЛИСТЕР (фото од терен + видео)

Според наши сознанија 3 авиони се во акција и го гаснат пожарот на Пелистер

Фотографија на Jove Misevski.

Share Button

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account