Пожарот кај Пелистер е локализиран

Share Button

Информациите од терен велат дека пожарот на Пелистер е локализиран и нема опасност да зафати дрвна маса. Нови интервениции со авиони би имало рано наутро, доколку има потреба. Спуштањето на ноќта е пречка за авионска интервенција.

поглед од Битола кон Пелистер доцна попладнево

 

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account