ПОЖАР ВО АТАРОТ НА СЕЛО БАШТЕВО

Share Button

Активен пожар има во атарот на с.Баштево (Крива Паланка). Гори сува трева, папрат, нискостеблеста борова шума. Интервенираат пожарникари од ТППЕ – Крива Паланка, вработени во ШС Осогово и од ДЗС. Состојбата се следи.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account