Попладнево пожар избувна во Националниот парк Пелистер

Share Button

Попладнево пожар избувна во Националниот парк Пелистер  гори трева и нискостеблеста шума.Надлежните се на терен но тешко пристапен  е теренот затоа се  бараат авиони за гасење

Image result for pozar na Pelister

уредник

Related Posts

Состојбата по врнежите од дожд

Коментарите се исклучени на Состојбата по врнежите од дожд

Кадровски промени: Заев ќе прави пролетна генералка

Коментарите се исклучени на Кадровски промени: Заев ќе прави пролетна генералка

И во Битола многу високо ниво на загаденост

Коментарите се исклучени на И во Битола многу високо ниво на загаденост

Create AccountLog In Your Account