Се бараат доброволци со џипови и опрема за гаснење, лопати , локација,Два Гроба во близина на изворите на Шемница

Share Button

GRADOT NA KONZULITE

Се бараат доброволци со џипови и опрема за гаснење, лопати и слично да се упатат на место викано Два Гроба во близина на изворите на река Шемница. Таму е локацијата на пожарот. Најавени биле и два авиони за гаснење! СПОДЕЛЕТЕ И ПОМОЖЕТЕ ДОКОЛКУ СТЕ ВО МОЖНОСТ!

 

уредник

Related Posts

Основното Јавно Обвинителство оформи предмет за загинувањето на планинарите на Kајмакчалан

Коментарите се исклучени на Основното Јавно Обвинителство оформи предмет за загинувањето на планинарите на Kајмакчалан

Цветковски останува директор на МРТВ

Коментарите се исклучени на Цветковски останува директор на МРТВ

Create AccountLog In Your Account