Илинка Ристевска единствената жена која гаснеше пожар на Пелистер

Share Button

Илинка Ристевска беше единствената жена која учествуваше во гаснењето пожар на Пелистер. Храбра жена со која градот се гордее, но и благодарност на сите кои гаснеја, изразуват сите граѓани на Битола

Фотографија на Битола мој роден крај.

Фотографија на Битола мој роден крај.

Фотографија на Djole Ljape Dejanovic.

Фотографија на Djole Ljape Dejanovic.

Фотографија на Djole Ljape Dejanovic.

Фотографија на Djole Ljape Dejanovic.

Фотографија на Djole Ljape Dejanovic.

Фотографија на Djole Ljape Dejanovic.

уредник

Related Posts

Дали поради договорот помеѓу Скопје и Атина ќе се менува изгледот на битолската фонтана кај Магнолија?

Коментарите се исклучени на Дали поради договорот помеѓу Скопје и Атина ќе се менува изгледот на битолската фонтана кај Магнолија?

Бирократија или немаштија? Отпадни води капат во креветот на болно дете

Коментарите се исклучени на Бирократија или немаштија? Отпадни води капат во креветот на болно дете

Create AccountLog In Your Account