Литија во Скопје во пресрет на Раѓањето на Пресвета Богородица, заштитничката на градот

Share Button

Share Button

Share Button

Можеби ви звучи неверојатно, но фотографиите во продолжение јасно покажуваат дека мечка посетила една бензиска пумба во Дебар.

Share Button

Share Button

Во сета тага и една радост – преживеаното зајаче – на сигурно! Браво за екипата на теренот! – НП Пелистер

Share Button

Заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, на денешната прес-конференција одржана во Владата на Р Македонија информираше дека Владата на вчерашната седница формирала Интересорска работна група од повеќе институции за следење на состојбата на амбиенталниот воздух и дефинирање на соодветни препораки и мерки за подобрување на квалитетот на воздухот.

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account