Во сета тага и една радост – преживеаното зајаче – на сигурно! Браво за екипата на теренот! – НП Пелистер

Во сета тага и една радост – преживеаното зајаче – на сигурно! Браво за екипата на теренот! – НП Пелистер

Фотографија на National Park Pelister - Macedonia.

Напишете коментар