Героски: Полицијата можеше да го спречи инцидентот со полевањето боја

Share Button

Интервју со главниот уредник на дневниот “Слободен печат”, Бранко Героски, кој говори за неговата борба, ненасилна, нарекувајќи ја гандиевска, како што е последниот инцидент со полевање боја, продолжение на хајките, линчот, заканите и нападите низ сите овие години.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account