Дел од тажната слика после пожарот на Пелистер..

Share Button

Фотографија на National Park Pelister - Macedonia.

Фотографија на National Park Pelister - Macedonia.

Фотографија на National Park Pelister - Macedonia.

Фотографија на National Park Pelister - Macedonia.

уредник

Related Posts

Утре завршува учебната година

Коментарите се исклучени на Утре завршува учебната година

Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)

Коментарите се исклучени на Државното знаме се вее денеска на јарболот кај Спортската сала во Битола(фото)

Create AccountLog In Your Account