Несекојдневна случка: Мечка ја посети бензинската пумпа во Дебар (ФОТО)

Share Button

Можеби ви звучи неверојатно, но фотографиите во продолжение јасно покажуваат дека мечка посетила една бензиска пумба во Дебар.

уредник

Related Posts

Поцрвене водата во езерото Козјак – Фото

Коментарите се исклучени на Поцрвене водата во езерото Козјак – Фото

Чајот од магдонос има лековита моќ

Коментарите се исклучени на Чајот од магдонос има лековита моќ

Фотогалерија “БИТОЛА ВЕЧЕРВА НА ДЛАНКА”Снежна пролетна битолска ноќ

Коментарите се исклучени на Фотогалерија “БИТОЛА ВЕЧЕРВА НА ДЛАНКА”Снежна пролетна битолска ноќ

Create AccountLog In Your Account