НП ПЕЛИСТЕР СО БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ КОИ ГО ГАСНЕЈА ПОЖАРОТ

Share Button

Почитувани, Во името на НП Пелистер посебна благодарност за помошта при гаснењето на пожарот изразуваме до сите, кои по службена должност и/или по приватна иницијатива зедоја учество и несебично се потрудија да се зачува и заштити Пелистер!

уредник

Related Posts

За влез во црква се наплаќа влезница од 60 денари!

Коментарите се исклучени на За влез во црква се наплаќа влезница од 60 денари!

Полицаец во цивил сакал да постави знаме на јарбол во Битола, колегите го привеле

Коментарите се исклучени на Полицаец во цивил сакал да постави знаме на јарбол во Битола, колегите го привеле

Create AccountLog In Your Account