Ќе има ли крај на лудилово и знаеме ли што сакаме?

Ќе има ли крај на лудилово и знаеме ли што сакаме?

Share Button

Ќе има ли крај на лудилово и знаеме ли што сакаме. Вчера го промовираат за кандидат за градоначалник, двајца кои го познаваат лично кажаа по два три слатки збора, денес стотици кои немаат поим кој е го направија господ. Кампањата незапочната човекот веќе се гледа како го устоличуваат за општински цар. И оди утре да те видам кој е тој од силниве врескачи што ќе може да му пријде покрај личната гарда и блиндираните кабинети. Абе плитки у паметот па НАСА нема такво обезбедување ко што имаат нашиве моќници. И наместо да му кажат види ваму, ќе те избереме ок, само бери ум што ќе правиш и како ќе се однесуваш, не бре брате, викачиве коленичат дури ќе се потепаат меѓу себе кој повеќе да се додвори. Каква програма какви лаги и останати глупости. Важно е дека коминтерната така наредила и крај. Зошто да си го замарам мозокот кога има кој да мисли за мене. Се дури вака бираме луѓе кои треба и мора да ни служат од нас луѓе небива….

Image result for круна

фв статус на Јовица Мерџановски

уредник

Related Posts

За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)

Коментарите се исклучени на За време на денешниот протест во Битола, виножито(фото)

(Фото)Битолскиот ЧИНАР е најголемото и едно од најстарите дрвја во Битола и на Балканот

Коментарите се исклучени на (Фото)Битолскиот ЧИНАР е најголемото и едно од најстарите дрвја во Битола и на Балканот

Create AccountLog In Your Account