ВО ЦЕНТАРОТ НА БИТОЛА СЕ РУШИ СТАРИОТ ШАДРВАН, ЌЕ СЕ ГРАДЕЛ НОВ

Share Button

Од  утринава  работници го рушат стариот шадрван кој се наоѓа во центарот на Битола во непосредна близина на битолската Јени џамија.

Минувачите реагираат  што се случува , зошто се руши стариот шадрван .Неофицијално на ова место ќе се градел нов.

фото Новост.мк

Фотографија на Novost MojSajt.

Фотографија на Novost MojSajt.

Фотографија на Novost MojSajt.

Фотографија на Novost MojSajt.

Фотографија на Novost MojSajt.

уредник

Related Posts

Во Битола денес избран вториот потпретседател на Шумска полиција и администрација

Коментарите се исклучени на Во Битола денес избран вториот потпретседател на Шумска полиција и администрација

Create AccountLog In Your Account