Параклис во Битола посветен на Преподобните Богоотци Св.Јоаким и Ана

Параклис во Битола посветен на Преподобните Богоотци Св.Јоаким и Ана

Параклис во Битола посветен на Преподобните Богоотци Св.Јоаким и Ана

Share Button
Параклис Преподобни Богоотци Св.Јоаким и Ана

уредник

Related Posts

Хаос во Скопје од невремето,поплавени улици, паднати дрва во центарот на градот

Коментарите се исклучени на Хаос во Скопје од невремето,поплавени улици, паднати дрва во центарот на градот

Чудотворната икона на Мајката Божја, “ЦВЕТ КОЈ НЕ ОВЕНУВА”

Коментарите се исклучени на Чудотворната икона на Мајката Божја, “ЦВЕТ КОЈ НЕ ОВЕНУВА”

Раното откривање на ракот на кожата клучни за намалување на смртноста

Коментарите се исклучени на Раното откривање на ракот на кожата клучни за намалување на смртноста

Параклис св Недела во црквата св Недела во Битола

Коментарите се исклучени на Параклис св Недела во црквата св Недела во Битола

Скопјани по стапките на Битолчаните „ДОБРО УТРО“ НА ШИЛЕГОВ СО ЗАСАДЕНИ ЦВЕЌИЊА ВО ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ

Коментарите се исклучени на Скопјани по стапките на Битолчаните „ДОБРО УТРО“ НА ШИЛЕГОВ СО ЗАСАДЕНИ ЦВЕЌИЊА ВО ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ

Create AccountLog In Your Account