„Пуздер правам…од македонскиот јазик!“

Share Button

И не се само подвлечените…писменост „левел Министерство за образование“. (via Г.У. – „Пуздер правам…од македонскиот јазик!“)

Фотографија на Taratur.com.

Напишете коментар