Битолската подрачна на МЗШВ има нов раководител -Александар Цуцулоски

Share Button

Ленче Николовска додаде 4 нови фотографии. Битолската подрачна на МЗШВ има нов раководител -Александар Цуцулоски. Запознав и дел од вработените кои успешно одговорија на барањата на земјоделците. Досега сработени близу 5000 пријави за субвенции – напиша Николовска на својот фб профил фб објава на Ленче Николовска

Share Button

Share Button

Министерството за внатрешни работи остро ги отфрла невистините објавени на дел од интернет порталите и тврдењата на одредени политички партии дека автобуси денеска биле запирани и праќани на вонреден технички преглед и дека наводно полицаец вперил пиштол во глава на граѓанин.Целосно неточна е објавата дека автобуси со симпатизери на политичка партија биле запирани и праќани
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account