БИТОЛСКИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ДОДЕЛИ БЛАГОДАРНИЦИ НА ГРАЃАНИ ДОБРОВОЛЦИ КОИ ГАСЕА ПОЖАР НА ПЕЛИСТЕР

Share Button

Денес градоначалникот на Општина Битола, додели 56 благодарници на сите кои помогнаа да се совлада огнот на Пелистер

Напишете коментар