Благојче Трповски нов директор на РЕК Битола

Share Button

Благојче Трповски е назначен  за вршител на должноста директор на Рек Битола.Трповски доаѓа на местото на Иван Куковски.Инаку Трповски досега беше директор за производство на електрична енергија  во Електрани на Македонија

 

 

уредник

Related Posts

НОВА ХУМАНА МИСИЈА НА „СОС БАЛКАНМЕДИА“ (ГАЛЕРИЈА -ВИДЕО)

Коментарите се исклучени на НОВА ХУМАНА МИСИЈА НА „СОС БАЛКАНМЕДИА“ (ГАЛЕРИЈА -ВИДЕО)

Не се слика…не се слика….Се изнаслика?

Коментарите се исклучени на Не се слика…не се слика….Се изнаслика?

(ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Коментарите се исклучени на (ФОТО)И ПАТИКИ “ПЛИВААТ”…КАМЕЊА И ПЛАСТИЧНИ ЧАШИ – ФОНТАНАТА ЗА САМО ЕДНА НЕДЕЛА ЈА ИСПОГАНИЈА

Create AccountLog In Your Account