Денес се мажи Каролина Гочева!

Share Button

Каролина Гочева денес ќе го изговори судбоносното “ДА“.

Македонското девојче веќе е спремно за претстојната свадбена церемонија која ќе се случи во Скопје, а на истата покрај семејството ќе присуствуваат и голем број на колеги како шо се Елена Ристеска, Тамара Тодевска, Тијана Дапчевиќ, Калиопи…

 

Пејачката и нејзиниот избраник Михаил Корубин пред да се верат беа една година во врска, а се верија во Италија.

Инаку, Михаил по професија е уметник, има магистрирано ликовна уметност, а неговите дела се ценат, како дома, така и надвор во светот.

Напишете коментар