ТАЛЕСКИ ЗА ТРАНСПОРТЕР 2:Битола е по модата, па и кривичните пријави на СЈО почнаа од Битола

ТАЛЕСКИ ЗА ТРАНСПОРТЕР 2:Битола е по модата, па и кривичните пријави на СЈО почнаа од Битола

Share Button

„Мода е тоа, секој што е градоначалник од ВМРО ДПМНЕ и оние кои ќе бидат кандидати на изборите од ВМРО ДПМНЕ да добиваат кривични пријави.

Таков е трендот откако стигна животот на СДСМ односно режимот наречен живот, преку Специјалното јавно обвинителство и преку Основното јавно обвинителство да се пуштаат кривични пријави.

Не знам дали некој од постоечките градоначалници е промашен со кривична пријава. Тоа е тренд, тоа е мода. Битола е по модата, па и кривичните пријави на СЈО почнаа од Битола, но има време кога ќе се објави се и ќе докажеме дека не сме постапувале противзаконски“ рече меѓу другото градончаланикот на Битола  Владимир Талески.

уредник

Related Posts

Ванковска за Заев: Му утврдија отсуство на реформи, корупција во власта, лошо судство, а тој среќен

Коментарите се исклучени на Ванковска за Заев: Му утврдија отсуство на реформи, корупција во власта, лошо судство, а тој среќен

Мицкоски: Од мај ќе почнеме со протести , на предвремени избори ќе ја победиме оваа ненародна власт

Коментарите се исклучени на Мицкоски: Од мај ќе почнеме со протести , на предвремени избори ќе ја победиме оваа ненародна власт

Create AccountLog In Your Account