На паркинг во центарот на Битола

Share Button

извор Мотика

Share Button

Share Button

Share Button

Денеска на фб оваа фотографија се споделува а наш коментар би бил Нека остане фотографијата заведена во сајтот со објава од моментите кога сте меѓу граѓаните и секогаш вака да сте тука за и со граѓаните, наша должност е да следиме дали вашето срце   ќе чука исто со и за секое срце битолско  

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account