Вака секогаш да ве има низ градот помеѓу граѓаните

Share Button

Денеска на фб оваа фотографија се споделува а наш коментар би бил

Нека остане фотографијата заведена во сајтот со објава од моментите кога сте меѓу граѓаните и секогаш вака да сте тука за и со граѓаните, наша должност е да следиме дали вашето срце   ќе чука исто со и за секое срце битолско

Фотографија на Tatjana Krnceva.

 

Напишете коментар