НАЈНОВО :

Вакво Југо само во Битола е едно нема друго!Монстер Траснпортер Југо

Share Button

Image result for смешни слики битола

уредник

Related Posts

Стоилковски: Дали Заев ангажирал за советник лице вмешано во убиство на полициски службеник и го плаќа со пари на граѓаните?

Коментарите се исклучени на Стоилковски: Дали Заев ангажирал за советник лице вмешано во убиство на полициски службеник и го плаќа со пари на граѓаните?

Create AccountLog In Your Account